12 Mart 2016 Cumartesi

bodruming

selam herkesçikler
uzuuuun zamandır yazı yazmıyordum burada ama artık yazmaya devam etmeye karar verdim. çünkü bir ay önce bodrum'a taşındım. bodrum maceamda neler yaşadım, neler yaşayacağım, her haltı burda paylaşmak istiyorum. neden mi? çünkü bodrum benim tek ve en büyük hayalimdi ve gerçek oldu. şu ana kadar hiç de kolay geçmiyor ama GERÇEK olan bir hayalim pek olmadığı için benim için yaşadığım en özel şey.

bir ay önce bir ajansla anlaşarak kalkıp geldim. minicik bir ev tuttum. arkadaşlarımla hasret giderdim. yeni arkadaşlar edindim. iş çıkışlarında sahilde bira içtim. akşam yemeklerini denize bakarak yedim. hatta ilk geldiğim hafta havanın güzelliğine dayanamayarak DONLA denize girdim. afjşdjaid. şu an param suyunu çekti. ajans olarak iş yaptığımız müşteriden para toparlamakta zorlanıyoruz. piyasa gerçekten bok gibi burda ve sezonda da farklı olmayacak gibi gözüküyor.  ama yılmak yok, çalışmaya devam. ek para kazanabileceğim mecralar arıyorum şu an. bakalım, nasip. tanışıp çok sevdiğim bi adam bana "bodrum'daki yeni hayatın artık senin hayatın. sadece bunu düşün" dedi. ben de öyle yapmaya çalışıyorum.

bodrum'daki birinci ayım biterken, bu taraflara kaçmak isteyenlere yardımcı olacak tüyoları sizinle paylaşmak istiyorum. bundan sonraki yazılarım bu tip bilgileri paylaşmak üzerine olacak.  sormak istediklerinizi yorumlara atın, cevap verebildiğim soruları illa ki yanıtlarım.

bana şans dileyin. ihtiyacım var buna ❤️

4 yorum:

Batu Yazan dedi ki...

İyi şanslar...

RanaR dedi ki...

tenku batu

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

iyi sanslar.

Adsız dedi ki...

Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.