30 Temmuz 2010 Cuma

kadının kroları! birleşin!


çokküfürlü konuşup çok zekiyim havasına giren ya da çokküfürsüz konuşup yine çok zekiyim havasına giren, erkeksiyim diyip ince ten rengi çoraptan vazgeçmeyen, erkeksiyim diyip epilasyondan kaçarak kot pantolona abanan, sigaraya "cuvara" diyen, başka türlü sigaraya yine "cuvara" diyen, bi tarafında kaç adet kıl var anlatıp döken, bi tarafındaki kılları olduğundan da afro gösteren, bi tarafında kıl olup da tiksinen ve açık etmeye çekinen ya da bi tarafında hiç kıl olmamış gibi davranan, hemcinsiyle yakın zamanda yakın arkadaşlık kurabiliyomuş gibi yapan, hemcinsiyle çocukluktan beri bi tarafında kaç kıl olduğunu paylaşan, hemcinsine sarkan, çok seksapelli olucam diye çok aseksüel algılanan, çok seksapelli olucam diye hiçbişi yapmayan, anne olan, anne olmaktan kaçan, anne olmaya can atan, sadece iki kısır kedi annesi olabilen, annesinin tırnağı olamayan, annesine "katır tırnağı" diye hitap eden, yemek yapmaya "bayılan", yemek yapamayan, yemek "yaptıran", racon kesen, racon kestiren, racon nedir bilmeyen, racon nedir bilmiyormuş gibi yapan,  entellektüalizmden ölen, entellektüalizimden ölüyormuş gibi yapan ama aslında bi bok bilmeyen, entellektüalizm'den kaçan, bu erkek dünyasında kendi olabilen, kendi olmaya çalışan ama gene de ergen kalan, bu erkek dünyasında kendi olabilen, kendi olmaya çalışan ama gene de ergen kalan ama gene de en azından seçim yapabilen ve çocuk olmamak zorunda kalan, kendi seçimlerini özgürce yapabilen, ya da yapabildiği kadar seçimi doğru sanan her kadın! kro da olsa, candır! 
ben bu metni çağlayan meydanında avaz avaz, cırtlak cırtlak, mitingden mitinge koşarak kitlelere okusam amma olur ha! ahahah! sloganco feminizt! zzt... ztt....

4 yorum:

Meryem dedi ki...

Ahah bayıldım (L)

RanaR dedi ki...

ehi ehe tişkür ediyom. :)

Elmoş dedi ki...

Aboaav, bana laf mı soktun beybe? Eğer öyleyse, ne biçim üzüleceğim.

RanaR dedi ki...

mustafa sandaldan geliyor:"anlatmaa... beni ağlatmaaa" açıklaştık, bitti. seni üzeni ben çopis üzerim haberin var! mujk mojk.