9 Kasım 2008 Pazar

yeni kolpadan atma tutma



sigarayı bırakıyorum ve garip bir şekilde rahatım!! aslında şu an topyekün bırakmış değilim höt diye. ancak günde bir ya da iki tane içiyorum. ve henüz krize girmedim. ama sanırım vücudumdaki nikotin rezervi tükendiği an hulk'a dönüşeceğim! bu anlar için şimdiden tüm sevdiklerimden özür dilerim.
yanı sıra yeni işim (evet yine iş değiştirdim) iyi gitmekte. aşırı yoğun olmakla birlikte. otizmle yeniden burun burunayım. özlemişim otistik çocukların ufacık geri dönüşünden aldığım hazzı. ama tabi mümkünse günde yedi tane de olmasınlar, teker teker gelsinler. canımı çıkartıyorlar!
sosyal yaşamım facebook'ta arkadaşlarla salak saçma fotoğraf yorumları yazmakla sınırlı şu ara. lakin çok eğleniyorum :) bir de alkol tüketimimi engelliyor bu olay, daha da evla oluyor bir çok aktiviteden. hepsinden değil ama. çok daha fazla yeğlediğim bir kaç aktivite daha var. o aktiviteleri bırakmakla nasıl başa çıkacağımı düşünmemeye çalışıyorum. çünkü çikolatayı çok seviyorum!

1 yorum:

Ademdensonra dedi ki...

hulk oluyormusun belli bir süre sonra bilemem ama bir yalan yeşilaycı oluyorsun bir süre..eee tabi tekrar başlıyana kadar bu işler.