25 Şubat 2008 Pazartesi

olduk mu sana 26!!

ayın 22'si doğumgünümdü. anneme gittim o akşam. salya sümük bir duygu seli.. annem der, "ben yerimi biliyorum ama yine de seni seviyorum", ben derim, "anne bi git yeaaa" . saçmalıklar birbirini kovaladı. ertesi gün iş sonrası arkadaşlarla partileme. iyi hoş.. ama pazar günü evde yalnız tv başında bulaşıkları yıkasam mııı diye düşünürken, ulan dedim kendi kendime. kazık kadar kadın oldun iyi mi? artık kimse sen ağlayınca eline istediğin şeyi vermiyor. gün geliyor cepte bir lira olmadan kalakalıyorsun öyle, gün geliyor yatırım yapmayı hayal ediyorsun. gün geliyor günlerce içip içip ağlıyorsun, gün geliyor ordan oraya hop-zıp. ne bu dedim, ne bu ya? hayatına dön bi bak dedim kendime, ağır konuştum bu kez. pek istekli olmayan bi ses de içimden, "bi kere geliyoruz hayata değil mi? ehe" dedi. bu hayatı nereme sokacağımı düşünmek yerine onu umutlarım doğrultusunda hizaya sokmak istediğime karar verdim. ha ne zaman mı? onu bilmiyorum daha.. hele bekleyişlerim meyvesini bi versin, inşallah, sonra artık tam gaz geleceğe. inanıyorum salakça bekleyişlerimin meyvesini yiyeceğime. acı olsun, çürük olsun da meyve olsun, bizim olsun! :)

bu arada doğumgünümde fiziken ve ruhen yanımda olan canım dostlarım, siz hiç yaşlanmayın, hep genç kalın emi! torun torbayla bara gidin inşallah! emekli maaşını konserlerde yiyin inşallah! pogo yaparken takma dişinizi kaybedin inşallah! kahvaltıda bir ömür şokella yiyin inşallah! ne bileyim, siyatiği romatizmayı güney amerikada bir takım şehirler sanın inşaallaaahhh!!
hadi kaçayım ben, yaşlı insanım, yoruldum, aaa!

3 yorum:

un4tunately dedi ki...

nice yıllaraaaaaaa :)

yeni yaşın beraberinde bir çok güzelliği de getirsin, siyatik-romatizma bilmeyen arkadaşlarınla daha nicelerini kutla inşallah :)

yılın en güzel zamanları doğum günlerinin olduğu vakitler sanki.. :)

RanaR dedi ki...

cooooooooook tesekkur ederimmm!!
hepbirlikte guzel bi gelecege insallah :)

un4tunately dedi ki...

inşallah canım :)