13 Şubat 2013 Çarşamba

beynimi zımbalıyacam!


30 yaş bitiyor, 31'e günler kaldı. ben kendimi kocaman insan gibi hissediyorum son bir kaç yıldır. buna göre davranmaya çalışıyorum. adımlarımı buna göre atmaya, buna uygun kararlar vermeye çalışıyorum. yavaş yavaş da olsa hayatımı düzene sokmak, insan evladı olmak, siksok meseleler yaratmamak, siksok meselelere dahil olmamak istiyorum. dedikodudan gıybetten sıyrılmak, ne bileyim dürüst olmak, küçülmemek tek derdim. ama etrafa bir bakıyorum, kocaman kocaman insanlar hala götünden donu düşen bebe gibi tepişe yoluşa yaşıyorlar! AYBENŞOK!

ya ben misal o yaşta olsam, kendimden küçükleri mesele bile etmem. "gençtir, saftır, desteğe ihtiyaç duyar" filan diye düşünürüm. netekim şu anda bile naçizane kendimden küçüklere ucu bucağı olmayan bir anlayış ve destekle yaklaşmaya çalışıyorum. ya tabi ki ben de saçmalıyorum çoğu kez, sabrım taşıyor, yaşadığım olayların seyrine göre benim de tepem atabiliyor ama henüz hiç kendi hayat derdimi bi kenara atıp, ele güne salyalarımı saça saça dedikodusunu yaptığım kimse olmadı çok şükür. ya bi de dedikodu yapılır, normaldir, insanız sonuçta, zayıfız. ama benden büyük, büyüğüm dediğim, bir süre saygı duymuş olduğum koskoca insan kalkıp da onun bunun ve hatta BENİM arkamdan yalan söylüyorsa orada bi dururum... dururum ve büyük ihtimalle bu yalancı kişinin deli olduğunu düşünürüm.. durur, düşünür ve GÜLERİM :D

ah be koca insan! senin yediğin bokları millete yalan söylemeye gerek duymadan, hatta en ufak abartı katmadan bile anlatsak, yerin dibine girer, köstebek gibi yaşarsın! insan önce kendi yediği haltlara bakmalı, ondan sonra bir başka insan hakkında YALAN söyleyip onun hakkını yemeyi göze almalı. ortalıkta hak, hukuk, vicdan, gözyaşı diye bağıra çağıra gezerken alttan alttan emdiğin günahlarımız umarım bi tarafına kaçar. hoş, bunun hesabını zaten hem evren, hem de allah yapmıştır.. sen şimdi insanlar hakkında yalanlar söylemeye devam et. biz de sana güleceğiz. e ne yapalım, bu yaptıkların gerçekten çok komik koskocaman insan! seninle ilgili tek kelime etmeyecek ve sana doya doya güleceğiz.
bizi bu kadar güldürdüğün için de seni seveceğiz.

haaydeselametle (kalp)

2 yorum:

ÖZGÜR dedi ki...

özet: büyük, küçük demeden kimseye değil yalnızca kendimize bakarak, yaş alıp küçük hissetmeye çalışarak yaşamaya devam!sallayacaksın gidecek!

RanaR dedi ki...

aynen ya.. alem denyo olmuş, büyüklere saygı duymak filan yalan..