11 Aralık 2011 Pazar

bir ödül için takla bile atarım.


sevgili görlitings beni çok yönlü blog ödülüne layık görmüş, teşekkür ediyorum. yanlış anlamadıysam bunun için kendimle ilgili 7 gerçeği açıklamam gerekiyormuş. şartlamaya çok açık bir kişi olarak, "ödül" lafını duyar duymaz, şart koşulan her şeyi yapmaya hazırım. bu nedenlei hirvigo!

1. RanaR denince aklıma şu sıra ilk olarak tabi ki "nivranar_" geliyor. tüğitır profilim. bu profil, geçtiğimiz aylarda bi kez kapandı. sonra tekrar açtım. kapattığım sırada yaklaşık 19 000 kişiye hitap ediyordu. şimdi sayıca daha azız ama yine de birlikte çok mutluyuz!
2. e tüğitır ve nivranar diyince "ege_bamyasi" demeden olmaz. o benim canım kardeşim. birlikte çok güzel günler geçirdik ve daha da geçireceğiz inşallah.
3. bunun dışında RanaR diyince insanların aklına gelen bir diğer şey de "kedi". biri 4,5 biri, 3,5 yaşında iki kedim var. mercan ve lokum. mercan canım oğlum, lokum güzel kızım. mercan'ın bi zamanlar bi babası da vardı ama artık babası hiç ilgilenmiyor mercan'la. olsun ben ikisine de yeterim.
4. bu blogda da sıklıkla paylaştığım üzere hayatımda en büyük yer kaplayan şeylerden biri de müzik ve resim. ikisi olmadan hayat çok boş be atam!
5. dövme dediniz mi benim için akan sular durur. çok seviyorum dövme yaptırmayı, kendi dövmelerimi tasarlamayı. hatta kısa vadede bi makina alıp eşi dostu da döveyim diyorum, eşi dostu terörize ediyorum. eşi dostu terörize etmeyi çok seviyorum :D
6. alkol. biliyorum tüm kötülüklerin anasısın. ama sensiz bi hayat düşünemiyorum. her şeyimi alın benden ama içkime sigarama dokunmayın! her türlüsü olur, hiç ayırt etmem. hepsini severim, öperim, içerim. en pis hangover'lar beni yıldıramaz!
7. ailem benim her şeyim. aslında ANNEM benim herşeyim desem daha doğru. o çılgın hatunun her şeyine tapıyorum. bir gün onun gibi bir anne olabilme ihtimalim çok düşük biliyorum ama... yine de hayal ediyorum be atam. hayal etmeye bayılıyorum. böle annem gibi tertemiz giydirmişim oğlumu /kızımı, mis gibi pamuk gibi büyütüyorum. güzel bi aile kurmuşum, mesela.. ooh başka ne ister be insan?

bu kadar maddeyi nasıl ve neremden çıkarttım bilmiyorum.
şimdilik aylaryu diyerekten içeri doğru sektiriyorum!

4 yorum:

girlythings dedi ki...

işte bu kadaar
sonuna kadar hak etmişsin ödülü :))
tanıştığımıza yeniden memnun oldum!
bu arada biz anne olmak isteyip te yeter özellikte sperm kaynağını henüz bulamamışlar birleşipte bir örgüt mü kursak aceba?!

RanaR dedi ki...

valla olur! ben kaynağı bulmuştum da çabuk kaybettim. olsun. biz örgütlenelim yine de! birlikten kuvvet doğar. (nabıcaksak o kuvveti? lkashjfkdhga)

Sed. (weba) dedi ki...

İyi ki döndün twitter'a lan.
Valla.

RanaR dedi ki...

ahiiyy!! tenkzelat sanşayn! (kalp) ama böle derseniz şımarıyorum, şımarınca da işiyorum biliyosun aksjhkajdhkj