14 Mayıs 2009 Perşembe

depeche mode iptal!


konser dave gahan ın hastalanması nedeniyle iptal edilmiş.. 21'ine kadar da tüm turne konserleri iptal ki bunlar da şunlar oluyor:
16 mayıs - Romanya, Izvor Park
18 mayıs - bulgaristan, Vasil Levski Stadium
20 mayıs - sırbistan, USCE Park
20 mayıs- hırvatistan, Arena

2 yorum:

Elmoş dedi ki...

Hiç şaşırtmıyor; kadroya bak, çapulcuları esgeçivermişler. Dahası Kazakistan, Azerbaycan falan olurdu zaten. Born to lose, baby, get over it. :) Kısmetinize Hadise'li Örövizyon günleri düşüyor. Dave Gahan da ishalmiş zaten (i wonder why, maybe overdosing some shitty drug, LITERALLY?). Mehmet Tez'in blogundan okuyup öğrendim.
Ablacım be, gelseler ne oluyor? Stadyum gibi, koskoca çadır madır dolduruyorlar, karınca yuvası izler gibi olmuyor allasen? Gözünü pörtlete pörtlete bakacağın, bakmaya doyacağın, up, close and personal konçertolar daha hoş olmaz mıydı? Ne diyorsun RanaR?

RanaR dedi ki...

azerbaycan ve kazakistan kısmına yarılarak güldüm :D paçoz ülke faşisti gördüm seni çok aheuaeh dave in ishalliğine gelince. adam yılların eroinmanıydı. eroin ise biliyosun, bırakılması neredeyse imkansız bir madde. dave gahan eroini bıraktıktan sonra bırak tekrar kullanmayı, herhangi bir başka psikoaktif maddeye ya da alkole bile elini biraz zor sürer. sürdüyse de çoktan ölmüştür, naaşı şu an soğuk bir depoda bekletilmektedir :D öte yandan geçen geldiklerinde paraya para dememenin (ahahah) verdiği rahatlıkla sahne önü biletimi kapmış, manitamı koluma takmış, dave in götüne rahatlıkla bakmıştım en yakından. lakin bu sene sahne önü biletlerinin yazıyla yüzyirmiyuro olması nedeniynen up close and personal concert, bir çok insan için personal jesus oldu ! :D be nde bunları derim elmoş.. sor söyleyim köşesi gibi.. eheh