5 Temmuz 2008 Cumartesi

ikia vs ikea!


o kaddar sıcak kiiii!!! anlatamam diyemeyeceğim, keza biliyorsunuz zaten hepiniz. hepten bir beyin mayışması ile karşınızdayım. terlemeye bile hali kalmıyor insanın lakin o kendiliğinden yoruyor malesef davetsiz davetsiz. işi gücü düşünemez oldum. başka hiç bir şey düşünemez oldum. sıcak yaz depresyonu ile ilgili bir metin bulursam derhal paylaşacağım sizlerle.

herneyse. bu aralar kendim için bir dakikam bile yok inanır mısınız? bin parçaya ayrılmak zorunda kalıyorum her gün. o kadar yorucu ki! en son kendime pazartesi ve cuma günü 2 şer saat ayırabildim. onlarda da yalnız değildim. yeni bir dövme yaptırdım. budur yani olay. yoksa öyle kendimi köpük banyosuna basmış falan değilim. her dakika bir plan, bir zorunluluk, bir sorumluluk... pffffffff.. gerçi iyi geliyor. kafamda zerre düşünce kalmadığı oluyor oradan oraya savrulurken deliler gibi. ara ara yoklamıyor değil kaybettiklerim ve kaybettiklerimin yeni kazandığını bildiğim şeyler. bensiz kazandıkları şeyler. benim haberim dahilinde olmayan, onları benden git gide yabancılaştıran şeyler... içim acıyınca birden sızzz diye, aklımda tıkışan planlar alıyor yerini ön safta! "ranar! şimdi sızlamanın zamanı değil! gidip şu şu şu işleri halletmen, kedinin kıçını temizlemen, eve erzak alman ve acilen bir banka soyman gerek!" diyorlar. işte bu iyi geliyor. ben de o zaman dönüp yeni kazandıklarıma bakabiliyorum. kaybettiklerimden habersiz kazandığım tüm güzel yeni şeylere!

p.s. : türk aklının sınır tanımadığını kanıtlayan ennfess bir örnek daha! ikia vs. ikea! buyrun burdan yakın! ahahahah

4 yorum:

Adsız dedi ki...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Adsız dedi ki...

selam Ranarcım ben Sanem blogunu çokkkkkk beyendimmm blogunun bugün yıldönmüymüşş ilk yazına baktımmm bugüne denk gelmesine sewndimmm niceeeee yılllar bizimle olursunnn inşallah :)))) blogunu vintage bisscuitin sayfasndan gördümm iyikide girmişimmm :) artık uğrarım sık sık :) hayatındaki yeni dönem hayırlı olsun inşallah herzaman bu zamandaki gibi mutlu olursunn :) sevgilerrr

RanaR dedi ki...

çok teşekkür ederim sanem! blog umu ilk açtığımda bu kadar güzel bir duygu olacağını tahmin edememiştim, ancak inan birbirini hiç tanımayan insanların en içten şekilde birbirleriyle neler paylaşabildiklerini gördükçe sayfamı daha da çok sevmeye başladım. tekrar teşekkür ederim! görüşürüz!

Adsız dedi ki...

rica ederimmm bende çokkkk mutlu oldummm sizin sayfanız aracılığıyla bulduğum için ewttt okuorummm güzel yorumları gördükçee ne iyi insanlar var diorum iyikiiiii varsınızzz izmirden kucak dolusu sevgilerrr :)
bu arada sevgili oğlunuzun doğumgününü kutlarım geçde olsaaa ,niiceeee nicee yıllarr dilerim size ve sewdiklerinize