23 Aralık 2007 Pazar

her dakikadan nefret etmek...

dakikaların geçmesini istemediğim bir günden, anısı büyük, küçük bir kare...
çok kırmışım ben onu zamanında.. ama son seferde değil, o konuda rahat içim. çok harcamışım, çok çektirmişim.. müstehak bana. artık bunu kabul ediyorum. belki saatlerimi ileri alır biraz bu inanışım. canımı daha çok yakması gerek sanırım hatta.. belki yakarsa zaman geçer çabucak. bilmiyorumm..

neyse...

bi duyurum olacak bu arada arkadaşlar. bodrum körfez bar (buraya daha sonra uzun uzun değineceğim) artık kış aylarında da hizmetinizde! haftasonları full hizmet, tam gaz devam ediyorlar. yolu düşen olursa illa ki gitsin.. bayrama yetiştiremedim haberi, yılbaşı kaçmasın bari..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

REMEMBER: You're entitled to one free report a year if you can prove that (1) you're unemployed and plan to look for a job with 60 days, (2) you're on welfare, or (3) your report is inaccurate because of fraud. Otherwise, a credit bureau may charge you up to $9.00 for a copy of your report.

Credit bureaus usually are listed in the yellow pages of your telephone book under "credit reporting agencies." Three large national credit bureaus supply most credit reports: Equifax, Experian and Trans Union. You may want to contact each of them for a copy of your report.

http://debt1consolidation.com