24 Kasım 2007 Cumartesi

elveda mehyaneci



şu aşağıdaki yazımdan ben de hiç bişey anlamadım, sakin olun, durum normal..
bi öykü duydum geçenlerde, ya da itiraf ediyorum, ben uydurdum bi yanımdan yaa, tamam.. zaten anlatmıycam da, vazgeçtim.. yeni bi roman denemesi olarak taslaklarımın arasındaki yerini alıcak. yine hiç gitmediğim bi yerde geçicek, orası kesin! seyahat etmekten nefret edip de (bodrum dışında) elli tane ayrı şehirde geçen, yayınlanmamış romanların yazarı olarak öleceğim ben de. öle sessiz sedasız, pıh diye.. :)
seyahat dedim de, en yakın arkadaşlarım paldır küldür gidiyorlar ya! ne bu telaş bilemedim! togay kuzenle onurtanım kalkıp hollanda'ya gidiyorlar ay sonu. alper, 15 gün sonra asker.. neyse yine kalıyoruz üç beş kişi burda ama yine de bi salaklaşıcaz o kesin. ya ne anılar, ne günler, ne yıllar geçti be bunlarla.. togay'ın lisedeki basketbol fanı, dinozor araştırmacısı, vejeteryan, budist, john lennon, solaryumcu concon ve son olarak da pizza- şarap tuzakçısı olarak seyreden yaşam dönemleri... onurtan'la paylaştıklarımız ki burda anlatmak çok güç.. çok güç hem de.. alper ise benim her şeyim! onu her gün göremeyecek olduğumu bilmek şimdiden kahrediyor beni. lisede aynı sırada otururken, çantamdaki kitapları sıraya dizmesinden tutun, dün akşam da yıllardır yaptığımız şarkı mizansenlerine kadar; kıyafet alışverişlerine çıkmamızdan, birbirimizi itip kakmamıza kadar.. ne bileyim ya.. hani her an alper vardı yanımda şimdi kalkıp gitmesin, ben ayakta durabilir miyim hiç onsuz ya? togay kuzenimle aynı evi paylaşmamız, onurtan'la aramızdaki her şeylerden farklı bağ, alperimle ciddi anlamda "paylaştığımız" bi hayat..
nerde tutayım ben şimdi bunları onlar yokken? dün akşamki kadar huzurlu uyuyabildiğim bir yer daha nereden bulacağım ben?
p.s: TETAAA! TETAAA!! selamlar sana :) çok büyük mutluluk getirdin bana!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bilmukabele efenim..

Yoksa birmukabele mi?
yada bilmukavele de olabilir...

Off. cok zor bi kelimeymiş.. Boyumdan büyük laf ettim hehe..
Neyse.. üsenmedim baktım.. İlk yazdığım doğruymuş.. Ben de anlamında hehe..

RanaR dedi ki...

sadece bir "ben de" demek yerine bu kadar zahmete katlanmissiniz, daha da bir onur duydum, ezildim simdi :)