15 Ağustos 2007 Çarşamba

yanlarım ağrıyor




ahh ah! şu ikea iyi bişi mi kötü mü anlamış değilim! kız başıma bir dolap+ bir şifonyer kurmuş insanım bugüne bugün. ama bi ben, bi allah, bi de mercan biliyor çektiklerimi.. kan ter içinde, şu vida oraya mı, hay ters oldu, çöz- tekrar tak, amma ağırmış bu yahu, mercan bi dur oğlum yeaa, togaaay, oldu galba be, yamuk bu yaa şeklinde nidalar ve ikeaya methiyelerle atlattım dün akşamı. fason marangozum ben artık! dudağımın ucundaki sigaramla vida sıkarken kendimi salakça çok havalı bulduğumu da itiraf edeyim :)
sineklik takılmamış camlara nalburdan aldığımız tül sineklikleri takmaya kalktık. sonuç: faciaaa!! hayatımda gördüğüm en lanet ürün. katiyen tavisye etmem! bir yanını yapıştırıyorsunuz çift taraflı bantla, az önce yapıştırmış olduğunuz diğer taraf "puf" diye düşüveriyor. te allahım diyim bi daha saldırıyorsunuz ama nafile... sonuç olarak sinekli geceleriniz oluyor nur topu gibi :)

yine de allah çift taraflı bantı yaratandan razı olsun :)

ps: mercan azgınlığının doruklarında... sineklik takamadığımız açık salon camından flört ettiği kedilerden, kendisini kucağıma alıp karizmasını yerle bir etmem suretiyle odaya taşımam sonucu bana bile "hsss" edip tırmaladı. sex erkekler için ne kadar mühim aha buradan da anlıyoruz işte! analarını satıyorlar iki dakikada... yedi ama burnuna çimdiği... yaramaz nolcak!




Hiç yorum yok: