14 Temmuz 2007 Cumartesi

NOFX GELİYOOOOOOOOOOO



vallahi şaştım kaldım!
koskoca NOFX kalkmış türkiyeye geliyor! hem de BRONX gibi korkunç bi mekana!!!! nasıl olur diye bayağı bir kafa yorduk arkadaşlarla ama olmuş işte! stadyum falan değil, konser alanı da değil, bildiğimiz kıçıkırık bir bar! hem de BRONX!!! nasıl olur! nasıl olmuş!! çok şaşrıdık çook! başımıza taşlar da yağacak.. NOFX öylece, minnacık bir bar sahnesine çıkıp, 13 yaşındaki punk jr'lara şarkılarını söyleyecek.. itiş kakış, pogo gırla! bağıranlar, kendini sahneye atanlar... offf düşündükçe içimi büyük bir dehşet kaplıyor.. gidilmez o konsere.. vallahi ne diyeyim, çok yazık olacak ama, gidilmez o konsere.. dünya gözüyle NOFX göremeyeceğim sırf mekan yüzünden! peh!
illa kuruçeşme arenaya gelsinler demiyorum tabi ki ama BRONX da neymiş?! bari başka bir yer olsaydı yahu! indigonun falan suyu mu çıktı? üzerime iyilik sağlık! zaten bu BRONX'un yeniden underground mekan olma savaşını da anlayabilmiş değilim.. 16 yaşında insanların plastik bardaklarda içki içerek birbirleriyle oynaştıkları, yeri geldiğinde kustukları falan bir yerdi bu yeni BRONX.. en son ünalla gittiğimizde ise, bir punk gecesi yapmışlardı... inanılmaz bir değişim, ultra bir dönüş, mega bir çark! fesüphanallah! sen şimdi tut, NOFX i ağırla! yok artık! yok artık!!!

yazımdaki bikbiklerden etkilenmeyip de "ne diyon ya, NOFX bu, havada karada!" diyen olursa, ki kesin olur, ukalalığımı bağışlasın onlar, konser 8 eylül cumartesi akşamı saat 20:00'da.. BRONX'ta(ühühüühühh)... biletler 35 lira, biletixte... hadi iyi eğlenceler sizi punk gidiler! :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gelmessen gelme salak karı nofx fanı olsaydın küçük barlarda büyük kalabalıklar önünde konser vermeye bayıldıklarını bilirdin neyse cahilliğinle hava atmaya çalışmışın olmamış bu videoyu izlersen dahada iyi anlarsın neden öyle bi yer seçtiklerini http://www.youtube.com/watch?v=WvwAswgsZzU
siktir ol git şimdi görmim seni

RanaR dedi ki...

canım benim..
senin yasin kac? :D

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.